Syyshäät kauniin syksyisessä Oulussa

Lydian ja Miikan häitä vietetiin syyskuun viimeisenä päivänä Oulussa ruskan ollessa komeimmillaan. Valokuvaajan roolissa päivä alkoi minulla Ainolanpuistoon johtavalla sillalla, jolla ikuistin hääparin kauniin first look -hetken. Sillalta jatkoimme syvemmälle Ainolanpuistoon potrettien valokuvaamiseen. Olimme jo aiemmin hääpalaverissa valinneet valmiiksi muutaman hääparille mieleisen miljöön ja näissä paikoissa otimme sitten kuvia. Ainolanpuisto sopii hääkuvaukseen kyllä paremmin kuin hyvin. Tuntuu, että siellä riittää kuvauspaikkoja loputtomiin.

Ainolanpuiston jälkeen poikkesimme vielä ottamassa muutaman kuvan erään erityisen näyttävän puun luona Lyseon läheisyydessä, josta sitten jatkoimme kohti Oulun tuomiokirkkoa ja itse h-hetkeä. Tuomiokirkko on lienee jokaiselle oululaiselle hääkuvaajalle tuttu paikka. Valokuvaajalle paikassa on mieleistä erityisesti paikan valoisuus ja onhan se muutenkin varmaankin Oulun näyttävin kirkko.

Vihkimisen jälkeen suuntasimme hääjuhlaan Kokkokankaan seurakuntakeskukseen. Tunnelmallisesti valaistulla juhlapaikalla hääkuvaajan tehtävän mukaisesti ikuistin mm. häätarjoiluja, järjestettyä ohjelmaa ja niistä seuranneita iloisia reaktioita. Lydian ja Miikan hääpäivän ollessa kaunis ja lämminhenkinen myös kuvaaja tunsi olonsa tervetulleeksi. Kuviinkin olen tyytyväinen ja hääparilta pyydetyn referenssitekstin mukaan tyytyväisiä oli myös hääpari.

"Etsittiin häihimme osaavaa valokuvaajaa viikkokausia. Lopulta päädyimme Lasse Lehtoon, eikä tarvinnut katua! Pidettiin Lassen kanssa hyvissä ajoin ennen häitä palaveri, jossa sovittiin kuvien tyylistä, kuvauspaikoista, potreteista ja toiveistamme. Palaverissa syntyi luottamus kuvaajaan eikä kuvausasioita tarvinnut enää jännittää häitä valmistellessa. Potretit otettiin juuri ennen häitä koleassa säässä ulkona. Lasse vei potrettikuvauksen useampine kuvauspaikkoineen ammattitaidolla tehokkaasti läpi ilman ylimääräistä säätöä ja palelua. Kuvaustilanne oli luonteva ja helppo. Kirkossa ja hääjuhlassa kuvaajaa ei edes pistänyt merkille, mutta niin vain jo pari viikkoa häiden jälkeen pamahti sähköpostiin monta sataa erittäin laadukasta, luonnollista, tarkkaa ja tunnelmallista hääkuvaa. Olemme todella tyytyväsiä lopputulokseen!"
Lydia & Miika

Palveluihini pääset tutustumaan hääkuvaussivuillani hääkuvaus Oulu ja kuviin portfoliossa.

Ota yhteyttä

    Kommentoi

    Scroll to Top