Laadukkaat lapsikuvaukset ja perhekuvaukset Oulussa

Iloisia eloisia ajattomia valokuvia

Heipä hei!

Minä olen Lasse – elämäniloinen ja työhöni intohimolla suhtautuva valokuvaaja Oulusta.

Valokuvauksesta innostuin jo lapsena, enkä sen jälkeen ole kameraa juuri kaulasta laskenut. Valokuvaajana olen kuvannut Oulun seudulla jo yli kymmenen vuotta.

Olen vastikään muuttanut uuteen studioon Oulunsaloon, jossa otan vastaan asiakkaita lapsi-, perhe- ja yrityskuvauksiin. Hääkuvauksia teen ympäri vuoden, ja sillä puolella minut tunnetaan miljöökuvaajana.

Hinnasto

Voit ostaa kuvauksen itsellesi tai tilata lahjakortin.

Valokuvauslahjakortti on aineeton lahja, joka ilahduttaa saajansa varmasti. Kokeneen valokuvaajan kuvaamana ujompikin lapsi tai miksei vanhempikin) saadaan hymyilemään.

Lahjakortti toimitetaan sinulle sähköisesti.

 

perhe- tai lapsikuvaus studiossa


Studiokuvaus Oulunsalossa, kuvausaika 45 min.

130
  • 4 käsiteltyä kuvaa
  • Lisäkuvat 15€/kpl

Perhe- tai lapsikuvaus miljöössä


Miljöökuvaus 50 km säteellä Oulusta, kuvausaika 1h.

160
  • 6 käsiteltyä kuvaa
  • Lisäkuvat 15€/kpl

valokuvaus-lahjakorttiVapaavalintainen summa. (Minimiarvo studiokuviin 130€ ja miljöökuvauksiin 160€).

?
  • Kuvamäärä riippuu lahjakortin summasta
  • Kuvaus sovitaan tarkemmin lahjansaajan kanssa.

Lapsikuvaus ammattitaidolla

Lapsikuvauksen aikana tarjoutuu ikimuistoinen kokemus sekä lapselle että koko perheelle. Lasten kärsivällisyysaste voi vaihdella päivittäin ja lapsikuvauksia ei voi tästä syystä ”suorittaa”. Siksi jokaiseen lapsikuvaukseen varataan riittävästi aikaa.

Ensimmäisenä lapselle annetaan mahdollisuus tutustua rauhassa jännittävään studioympäristöön, ja vasta tämän jälkeen itse kuvausprosessi käynnistyy vähitellen. Monesti kuvaukset saadaan hoidettua parhaiten leikin varjolla.

Studiossa on valmiina runsaasti rekvisiittaa lapsikuvauksia varten, mutta on myös mahdollista tuoda mukanaan omia leluja tai muuta rekvisiittaa. Vaatteiden vaihtaminen kesken kuvauksen on myös mahdollista. Studiollani on oma pukeutumis- ja laittautumishuone.

Kuvauksen aikana vallitsee rauhallinen tunnelma, ja hetkeksi unohtuvat kiire ja stressi. Minulle on luontevaa olla lasten kanssa, ja uskon sen näkyvän myös kuvissa.

 

Perhekuvaus tallentaa sen mikä on tärkeintä

Tarjoan rennon ja lämminhenkisen perhekuvauksen, joka tapahtuu studiollani tai teille tärkeässä ympäristössä. Olipa valintanne studio tai lempipuistonne, kotinne tai jokin muu merkityksellinen paikka, takaan aitoja ja tunteikkaita kuvia.

Panostamme rentoon ja mukavaan ilmapiiriin, jotta jokainen perheenjäsen tuntee olonsa kotoisaksi. Näin kuvista tulee rentoja ja pääsemme tallentamaan aitoja hetkiä, jotka kertovat perheenne tarinaa. 

Perhe elää vuosien saatossa. Voit tulla kuvauksiin pienten lasten kanssa, lastenlasten kanssa, lemmikkinne kanssa tai ihan vain kahdestaan. Tallennamme perheenne kuviin juuri sellaisena kuin se on.

Lupaan, että kuvia katsellassanne teille tulee lämmin tunne ja että ne muistuttavat siitä mikä on tärkeintä.

 

Ota yhteyttä

Osta lahjakortti tai kysy lisää kuvauksista. Vastaan viesteihin kahden arkipäivän sisällä.

    Scroll to Top