Jennin ja Vilin kesähäät Oulussa

Jennin ja Vilin häitä vietettiin kesäisissä säässä heinäkuussa. Jo edellisenä päivänä laitoin kuvauskamat valmiiksi ja itse hääpäivä alkoi minulla valokuvaajan roolissa kaksi tuntia ennen vihkimistä, kun suuntasimme potrettikuvien valokuvaamiseen Ainolanpuistoon.

Potretteja otimme kahdessa eri miljöössä. Ainolanpuisto on valokuvaajan ja varsinkin häävalokuvaajan paratiisi, sillä sieltä löytyy lukuisia kauniita paikkoja ottaa kuvia. Puiston on myös hyvin laaja ja toinen kuvauspaikkamme löytyikin aivan sattumalta kävellessämme siitä ohi. Hääpari toivoi kuvilta eloisuutta ja paljon vihreää väriä ja sekös onnistui tuossa ympäristössä paremmin kuin hyvin.

Potrettikuvien jälkeen morsian ja kaasot valitsivat juhliin teetettävän kiitoskuvan, jonka käsittelin ja lähetin Kärkkäiselle teetettäväksi. Bestman haki teetetyt kuvat mukaan juhliin vihkimisen jälkeen.

Vihkiminen tapahtui kauniissa ja valoisassa Oulun tuomiokirkossa. Vihkimisen jälkeen siirryin hääauton kyydillä juhlimaan häitä Madekoskelle. Valokuvaajana hääautossa matkustaessa saa helposti hyviä kuvia, kun toisilleen juuri tahdon sanonutta hääparia tarvitsee harvoin pyytää erikseen kuvaa varten hymyilemään. Lisäksi näin pääsee saapumaan juhlapaikalle ensimmäisenä ja valokuvaajana minulle jää aikaa valokuvata juhlapaikka ja mahdollisesti jo valmiiksi katettu hääateria, ennen kuin ensimmäiset juhlavieraat saapuvat paikalle. Näin toimin tälläkin kertaa.

Hääaterian jälkeen hääjuhla jatkui rennommalla osuudella erilaisten ohjelmien ja seurustelun muodossa. Minulle valokuvaajana jäi tehtäväksi ikuistaa perinteisten häähetkien, kuten tervetuliaispuheen, hääkakun syöttämisen ja hääkimpun heiton, lisäksi häiden yleistä tunnelmaa aina häävieraiden naurunremahduksista vanhempien liikutuksiin. Juhlapaikalta poistuin vasta hääparin poistuttua. Hääparille luovutin kuvat 10 päivää häiden jälkeen.

     

Palveluihini pääset tutustumaan hääkuvaussivuillani hääkuvaus Oulu ja kuviin portfoliossa.

Kommentoi

Scroll to Top